LOCATIE

De Avenue is een unieke locatie in het centrum van Breda. 
Midden in het centrum vind je een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie. Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een jaren vijftig schouwburg en restaurant. De Avenue, beleef het nu.  Het hele jaar door is De Avenue het theater voor een gevarieerd programma dinnershows. De uiteenlopende shows bieden een bonte mix van zang, comedy, magie en dans, natuurlijk in een eigen thema en een gepassioneerde cast. Verwacht glitter, glamour, een natte broek van het lachen en een avond waarvan je de glimlach niet snel vergeten gaat! Naast de dinnershows worden er ook allerlei andere evenementen georganiseerd in De Avenue, zoals trouwerijen, studentenfeesten en seminars. De Avenue is een diverse en unieke locatie in Breda. 

 

Het event wordt georganiseerd op de 2de verdieping van De Avenue, en hierdoor raden wij het af voor mensen die in een rolstoel zitten.

 

Adresgegevens:

De Avenue

Waterstraat 5

4811 WZ Breda

ROUTE  NAAR LOCATIE

Trein

De Avenue ligt op een kwartiertje lopen van Station Breda. Ook met de bus is De Avenue bereikbaar. Het is het makkelijkste om uit te stappen bij de halte ‘Centrum Breda’ of ‘Vlaszak’.

 

Fiets

Woon je in Breda? Dan weet je deze plek misschien al te vinden, dichtbij De Barones. De Avenue ligt midden in het centrum en je fiets kun je in de straat parkeren.

 

Auto

Parkeren is het makkelijkste in Q-park. Deze ondergrondse parkeerplaats ligt op 2 minuten lopen van de locatie. Ook is het mogelijk om bij de Q-Park.